LUF och CUF borde se om sitt eget hus

Leo Pierini, CUF, och Jonatan Macznik, LUF hävdar i SvD att 'Alliansregeringen måste ha en migrationsminister som står upp för frihet och rätten till skydd, och som inte ser flyktingar som ekonomiska belastningar, utan som en resurs och möjlighet för det svenska
samhället.'

Problemet är ju att man levererar inte på löftet att invandringen skall bli en ekonomisk tillgång. Det kan bara infrias när man ställer krav på självförsörjning före anhöriginvandring. Antagligen krävs det betydande lättnader i arbetsrätten också.

Migrationspolitiken kan aldrig komma rätt så länge politiker kostar på sig att kasta ur sig floskler komplett utan förankring i verkligheten och utan att ta ansvar för helheten i det man gör. Om Leo Pierini verkligen ville göra något för att gynna en generös och liberal migrationspolitik så borde han ta nästa tillfälle i akt att prata med Anni Löf om att stå upp för kravet att avskaffa LAS.

Man kan ha åsikter om detaljerna i Billströms politik, men han står upp och argumenterar för det han gör och möjliggör därmed en transparens i politiken som tidigare inte varit möjlig i Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar